NYHETSARKIVET
4 dec 2019 13:51
NENT Group skapar internationellt drama med tyska Leonine
Nordic Entertainment Group ska, i samarbete med tyska mediegruppen Leonine och erkända serieskaparen Adi Hasak, göra internationell serie av Peter James framtidsthriller Perfect People. Serien ska spelas in i Storbritannien.

"Vi har haft premiär för över 20 originalserier på Viaplay i år och det är ändå bara början. Adi Hasak är en unik talang och vi är oerhört glada över att få arbeta tillsammans med honom på ännu ett spännande projekt. Perfect People utforskar inte bara ett aktuellt ämne utan blir även en fantastisk uppvisning av det psykologiska djupet, obevekliga tempo och livliga karaktär som präglat Adis produktioner och som fått tittare runt om i världen att rysa av spänning", säger Filippa Wallestam, Chief Content Officer på NENT, om nya originalet.

NENT och Hasak, som ligger bakom internationella serier som Shades of Blue och filmer som Three Days to Kill, jobbar för tillfället även tillsammans med serien Margeaux med produktionsstart 2020. Perfect People kommer att ha nordisk premiär exklusivt på Viaplay.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561