NYHETSARKIVET
3 dec 2019 13:53
Anders Nilsson: Alla medarbetare kommer närmare varandra
Det har gått cirka ett år efter samgåendet mellan Tele2 och Com Hem. Så vad är bakgrunden till att den här förändringen kommer nu? TV-Nyheterna har via mejl nått vd Anders Nilsson.

"Vårt första år tillsammans har präglats av integration i rekordfart. Vi har genomfört vår ursprungliga femårsplan för sammanslagningen på ett år och hunnit med mer därtill. De stora integrationsprojekten är nu genomförda och det är dags för nästa steg i Tele2s resa, med full fokus på att skapa ännu bättre tjänster för våra kunder", skriver Nilsson.

TVN: Hur är tanken att den nya strukturen ska bli bättre än den tidigare?

"Vi kommer alltid sträva efter att göra saker snabbare och enklare, med tydligt ansvar för varje inblandad person igenom hela organisationen. Ju plattare organisation, desto bättre förutsättning för att göra det. Vi i ledningen kommer närmare våra kunder och alla medarbetare kommer närmare varandra. I BLT får vi nu in representanter från de funktioner och projekt som är mest kritiska för Tele2s resa just nu. På så sätt kan vi jobba ännu mer effektivt tillsammans och verkligen prioritera de projekt som betyder mest för våra kunder."

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561